Mega Fortune Touch®

Mega Fortune Touch®
Mega Fortune Touch® Screenshot

Dit videoslot zal gaan over het winnen van de absolute jackpot. Er zijn namelijk tegenwoordig verschillende manieren om dit te gaan bewerkstelligen bij Netent. Dit komt mede door de verschillende soorten spellen die ze aanbieden op de online markt.

Om alles een beetje afwisselend te houden heeft Netent ervoor gekozen om de videoslots ook op je mobiel bespeelbaar te laten worden. Zo kan je ieder moment van de dag gaan genieten van je favorieten spellen. Een spel waar een absolute jackpot aan verbonden zal gaan zitten is het mobiele videoslots Mega Fortune touch. In dit videoslot komen alle elementen terug die je nodig hebt om een optimale prijs te kunnen bewerkstelligen.

Dit spel is er een uit duizenden omdat je dit niet zoveel zal terug gaan vinden in de mobiele casino’s. Dit heeft alles te maken met die jackpot die er in Mega Fortune Touch® is verwerkt. Dit is er namelijk niet zomaar een maar een progressieve. Dit wil zeggen dat deze zeker niet vast staat. Deze kan namelijk steeds op gaan lopen naarmate je meer gaat spelen Dit is niet alleen het geval wanneer jij meer zal gaan spelen op Mega Fortune Touch® maar ook als andere besluiten om dit te gaan doen.

Mega Fortune Dreams Touch® details

Je zal in dit videoslot gewoon de beschikking krijgen over een vast aantal wed lijnen. Dit wil zeggen dat deze niet aan zijn te passen bij dit spel. Dit zal je ook aan gaan treffen bij andere Netent spellen zoals Big Bang Touch® zal je een vast aantal wed lijnen krijgen. Dit zullen er hier 25 zijn. Dit kan natuurlijk nog wel eens verschillen want dit kunnen er ook meer of minder zijn.

Ook zal je in Mega Fortune Touch® een bonusspel aan gaan treffen. Deze kan een hele belangrijke rol gaan spelen op het videoslot. Want door middel van het bonusspel kan namelijk de progressieve jackpot worden geactiveerd. Er zijn ook gewoon de standaard bonus elementen zoals het wild en de gratis spinnen in dit Netent Iphone spel. Deze kunnen ook heel belangrijk zijn om er met hele fortuinlijke prijzen vandoor te gaan op dit videoslot. Ook kan je alles terug gaan lezen in de inmiddels wel bekende paytable die bijna in ieder Netent videoslot wel terug te vinden is.

Dit is namelijk een heel belangrijk attribuut in de verschillende Netent games. Zo zal je dit ook terugvinden in het videoslot Mega Fortune Dreams Touch® wat de opvolger is van dit videoslot van Netent.

Mega Fortune Dreams Touch® inzet

Je kan je inzet bij Mega Fortune Touch® ook op verschillende manieren aan gaan passen. Een van de belangrijkste mogelijkheden die je kan doen is het aanpassen met behulp van je inzet Niveau. Dit kan je in een aantal niveaus opdelen. Op die manier ontstaan er meer kansen dat je bij je favoriete inzet uitkomt bij Mega Fortune Touch®. Ook je muntwaarde kan een belangrijke rol gaan spelen in spellen als Victorious Touch®. Dit komt omdat dit als het ware als een vermenigvuldiger in zijn werk gaat.

Het is dan ook zeer belangrijk dat dit er goed voor je uit komt te zien. Is dit namelijk niet het geval dan zal je veel te veel gaan betalen voor iets waar je eigenlijk niet zoveel geld aan uit wilde geven. Een element zit er wel aan Mega Fortune Touch® verbonden. Dit is als je de volledige prijzenpot in ontvangst wil nemen dat je dan ook met de volledige inzet moet gaan spelen. Als je er dus op uit bent om de gehele progressieve jackpot te gaan winnen dan zal je wel met de maximale inzet moeten gaan spelen. Je kan met een inzet van 2 euro per druk namelijk niet zomaar 11,7 miljoen euro winnen.