Mega Fortune Dreams Touch®

Mega Fortune Dreams Touch®
Mega Fortune Dreams Touch® Screenshot

Dit spel is een nieuwere versie van het al o zo populaire jackpot spel Mega Fortune Touch®. Dit spel heeft namelijk alles in petto wat zijn voorganger ook had. Al zullen er natuurlijk wel een paar verschillen zijn die het spel onderscheid. Zo zal je hier ook meegenomen worden in de wereld van de rijkdom die je naar dit videoslot zal kunnen gaan verwachten.

Ook zijn er in het videoslot de zelfde geluidseffecten verwerkt zoals je deze gewend bent bij Netent. Een groot voordeel aan Mega Fortune Dreams Touch® is dat er een progressieve jackpot aan verbonden zit. Dit wil zeggen dat deze steeds zal kunnen blijven stijgen naarmate er meer mensen gaan spelen op het spel. Zo kan de prijzen pot tot ongekende hoogte gaan stijgen. Een ander groot voordeel is dat het gewoon mobiel te spelen is. Zo kan je ieder moment van de dag proberen om de Jackpot binnen te gaan hengelen.

Voor veel mensen is dit niet weggelegd maar er zijn er wel die met de hoogste prijs van alle het spel kan gaan verlaten. Dat je geen computer hebt hoeft dus geen excuus meer te zijn om niet dit spel te gaan spelen van Netent.

Mega Fortune Dreams Touch® details

Je zal wanneer je besluit om dit videoslot te gaan spelen de beschikking krijgen over 20 wed lijnen welke je niet meer kan gaan veranderen gedurende Mega Fortune Dreams Touch® vordert.

Ook zal het bekende bonusspel er weer terug in voorkomen waarbij je aan het rad van fortuin zal moeten gaan draaien om bij de uiteindelijke hoofdprijs uit te gaan komen. Dit bonusspel kan je in Mega Fortune Dreams Touch® gaan vrijspelen door de speciale bonussymbolen die er in voorkomen.

Deze bonussymbolen zijn niet alleen hier te vinden maar ook aan andere spellen waar een bonus aan verbonden zit zoals South Park Touch®. In Mega Fortune Dreams Touch® zal je ook nog steeds de bekende elementen van een videoslot tegen gaan komen zoals de gratis draaien en het wild symbool welke bij Netent Iphone veelvuldig terug te vinden is. Als je meer informatie wil hebben over deze symbolen en wat deze allemaal doen dan is het geen onverstandig idee om eens in de paytable te kijken. Bij Mega Fortune Dreams Touch® staat hier namelijk alles in wat nodig is om het spel beter te begrijpen zo dat je meer van alles kan genieten. Een voorbeeld van wat hier allemaal in te vinden is, zijn de prijzen van de bepaalde symbolen. Ook staat er in hoeveel deze zullen gaan opleveren met de bepaalde inzet.

Inzet

Je zal je inzet op een aantal verschillende manieren kunnen gaan bepalen op dit Netent videoslot. Een van de mogelijkheden om dit te gaan doen is op de zelfde manier als bij Starburst Touch®. Namelijk met de hulp van je inzet niveau. Deze zal in ieder Netent videoslot weer terug gaan komen en op die manier zal je meer mogelijkheden krijgen om bij je favoriete inzet uit te komen. Een andere mogelijkheid om met je inzet te gaan spelen die je wilt is je muntwaarde.

In Mega Fortune Dreams Touch® kan je namelijk ook kiezen om je muntwaarde aan te passen dit kan je doen door de button coin value in Mega Fortune Dreams Touch® op een dusdanige manier aan te passen dat je favoriete inzet eruit zal komen rollen. Er zit wel een kleine extra aan om bij dit videoslot met de maximale inzet te gaan spelen. Mocht je dit namelijk niet doen dan zal je niet de maximale prijs uit het videoslot kunnen halen. Dit word namelijk bepaald als de hoogste prijs en dus zal je ook de hoogste prijs moeten gaan inzetten om deze volledig binnen te halen.