Wish Master Touch®

Wish Master Touch®
Wish Master Touch® Screenshot

Als je al je wensen wil laten uitkomen ontstaat er in Wish Master Touch® die mogelijkheid voor je. Je zal namelijk in een Aladin achtig thema terecht gaan komen. Iedereen zal wel eens van dit sprookje hebben gehoord. Met zijn prachtige vrouw Jasmine en zijn vliegend tapijt vliegt ie zo het gehele midden oosten door. Maar daar komt natuurlijk zo nu en dan ook wel een beetje geluk bij kijken.

Hij heeft namelijk een lamp en wanneer hij besluit om over deze lamp te gaan wrijven dan komt er een geest tevoorschijn. Dit is niet zomaar een geest maar eentje die ook een ongelofelijke kracht heeft. Een ander punt wat ook zeker terug zal keren is dat je in Wish Master Touch® de mooiste symbolen tegen zal gaan komen. Deze zijn namelijk allemaal voorzien van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat het lijkt alsof je er middenin bevind. Ook de geluiden zullen daar een belangrijke rol bij gaan spelen want dit is net als in Victorious Touch® eigenlijk de rode draad in het videoslot.

Zonder de geluiden die er namelijk allemaal in voorkomen zal je een hele ervaring missen. Ook zal het thema wanneer dit het geval is niet zo duidelijk meer zijn. Je zal dus wel een beetje in een geestachtig geheel terecht gaan komen met
Wish Master Touch®.

Wish Master Touch® details

Er zitten natuurlijk wel wat regels verbonden aan het spel waar je niet zomaar omheen kan. Het is dan ook zaak dat je alles goed op een rij weet te zetten. Wanneer je dit namelijk niet zal doen zal je vanzelf gaan zien dat het een wir war word van allerlei verschillende dingen. Je zal bij Wish Master Touch® namelijk de beschikking krijgen over 20 wed lijnen. Deze zijn net zoals bij Mega Fortune Touch® niet aan te passen. Het is dan ook zaak om niet teveel in te gaan zetten.

Daar over overigens dalijk meer. Een ander punt welke terug zal gaan komen in het slot is dat je heel veel verschillende wild symbolen zal gaan aantreffen in Wish Master Touch®. Deze zullen er namelijk voor zorgen dat al je wensen in vervulling zullen gaan komen. Dat is natuurlijk een droom voor iedereen. Het is dan ook alles behalve verbazingwekkend dat dit allemaal op die manier zal moeten gaan. Dit zal kunnen gaan gebeuren met de zo geheten Wish Master Touch® functie. Dit is een functie welke ook terug te vinden is in de paytable. Dit is een tabel die je terug zal gaan vinden bij ieder Netent spel.

Bij Jack Hammer Touch® krijg je namelijk ook zo’n mooi overzicht te zien waar alles in verwerkt staat. Als dit namelijk niet het geval zou zijn dan zou je waarschijnlijk niet weten wat je zou moeten gaan doen. Het is dan ook zaak om deze eens goed door te gaan lezen voor dat je aan Wish Master Touch® zal gaan beginnen. Er zitten in de spellen van Netent Iphone namelijk heel veel verschillende features die niet zomaar te begrijpen zijn.

Wish Master Touch® inzet

De inzet van Wish Master Touch® zal niet veel anders zijn dan die van andere Netent videoslots. Het is namelijk zaak om ervoor te zorgen dat je niet teveel uit zal gaan geven op het videoslot. Dit om de simpele reden dat dit nog wel eens in de prijzen kan gaan lopen bij Jack Hammer 2 Touch® bijvoorbeeld ben je met de maximale inzet al 250 euro per druk kwijt. Dit zijn natuurlijk bedragen die niet voor iedereen te veroorloven zijn. Zorg er dus voor dat je goed zal gaan kijken naar al de opties die er te vinden zijn op het startscherm van Wish Master Touch®.