Twin Spin Touch®

Twin Spin Touch®
Twin Spin Touch® Screenshot

Dit is een spel waar de authenticiteit van af zal gaan stralen. Het is namelijk een ouderwets soort gokkast welke volledig in een nieuw daglicht is gezet. Het is namelijk niet voor niets dat deze vroeger zo ontzettend populair waren. Het is dan ook zaak om ervoor te gaan zorgen dat je een beetje feeling krijgt voor dit soort spellen. Twin Spin Touch® soort games waren vroeger vooral te vinden in de plaatselijke horeca gelegenheden.

Hieronder verstaan wij onder andere café’s en dergelijke. Het spel is natuurlijk niet zomaar aan de naam Twin Spin Touch® gekomen. Het geval is namelijk dat je altijd 2 identieke rollen van elkaar hebt. Deze worden door de prachtig uitgevoerde symbolen heel mooi aangeduid.

Het is dan ook zaak dat je veel dezelfde symbolen tegen zal gaan komen net als bij andere mobiele slots als Gonzo’s Quest Touch®. Ook zal je verschillende geluiden gaan horen welke ook op oudere gokkasten nog best wel vaak voorkwamen. Dit zorgt ervoor dat je net een beetje meer speelervaring zal gaan beleven. De mobiele variant zal je zeker al de mogelijkheden gaan bieden die je in het normale casino gewend bent. Alleen zal alles een beetje geminimaliseerder zijn en Touch® vriendelijk.

Twin Spin Touch® details

Bij Twin Spin Touch® zit er een hele handige functie namelijk eentje zonder de echte wed lijnen maar 243 verschillende win mogelijkheden. Deze win mogelijkheden zullen een beetje hetzelfde principe zijn als de all pay welke te vinden is bij Victorious Touch®. Deze ongelofelijke hoeveelheid winmogelijkheden zitten wel gewoon verdeeld over 5 rollen net als bij al de andere spellen van Netent het geval is. Er is dus geen reden voor een grote verandering wanneer je op de mobiele variant besluit te gaan spelen.

In Twin Spin Touch® zal je namelijk ook gewoon een wild symbool tegen gaan komen welke ieder ander symbool zal kunnen vervangen. En alsof dat nog niet genoeg is heb je ook nog eens de mogelijkheid om gratis spins te gaan winnen. Het kan dus nog al de kanten op in Twin Spin Touch®. Het is wel een belangrijk iets dat je goed in de gaten zal gaan houden hoeveel rijen er identiek aan elkaar zijn. Dit kan namelijk oplopen tot wel 5 rollen en dat is best wel veel. Meer informatie over dit spel weten. Dat is bij ieder Netent spel mogelijk. Je hebt namelijk in de Netent Iphone variant ook een paytabel. In deze tabel staat precies aangegeven wat er zoal in het videoslot voor zal gaan komen. Dan hebben we het over de hoeveelheid free spins er zijn te winnen maar ook over de prijzen die kunnen worden uitgekeerd als je bepaalde symbolen op je rollen krijgt.

Al met al is dit dus een heel handig extraatje om ervoor te zorgen dat je er wat meer van begrijpt. Zoals je misschien ook al wist kan je bij Twin Spin Touch® ook wat kleine aanpassingen gaan doen. Dit zijn aanpassingen die de lay-out van het spel in jou voordeel ten goede kunnen gaan komen. Het is dan ook heel belangrijk dat je daar zeker eens naar gaat kijken. Ook kan als je bijvoorbeeld de pixels aan zal gaan passen dit een positief effect hebben over de snelheid waarin Twin Spin Touch® zich zal gaan voortzetten.

Twin Spin Touch® inzet

De inzet zal nogsteeds op dezelfde bekende manieren geregeld worden als bij Starburst Touch® het geval is. Namelijk je zal de keuze krijgen tussen verschillende levels. Als je dit op een goede en bedachte manier zal gaan doen dan zal je vanzelf gaan zien dat je inzet hoger of lager zal gaan worden. Het is in Twin Spin Touch® natuurlijk zaak om niet teveel te besteden. Daarom is het ook niet altijd onverstandig om eens tussen die knoppen te gaan wisselen om te kijken wat de maximale inzet is en wat de minimale inzet is. Ook kan je dan al in een oogopslag zien welke inzet het meeste bij jou zal gaan passen bij Twin Spin Touch®.