Subtopia Touch®

Subtopia Touch®
Subtopia Touch® Screenshot

Als je van de verschillende gebeurtenissen onder water ontzettend kan genieten dan ben je nu op de juiste pagina aangekomen. We gaan je op deze pagina namelijk wat meer informatie geven over het onderwater spektakel genaamd Subtopia Touch®. Dit is een videoslot welke door Netent is ontwikkeld. Je zal als een echte verkenner aan het werk gaan.

Zo heb je aan de symbolen af te lezen een hele bemanning bij je waarmee je dit avontuur aan zal gaan. Het is namelijk niet zo eenvoudig om dit in je eentje klaar te gaan spelen. Jij als speler zal dit toch moeten gaan bewerkstellige. De personages in dit videoslot denken daar wat anders over. Zo zal je in Subtopia Touch® onder andere de hulp krijgen van een mecanicien die brokken onderweg zal moeten gaan verhelpen. Ook is er een onderzoeker in de onderzeeboot aanwezig.

Deze zal ervoor moeten gaan zorgen dat ontdekkingen die onder water gedaan worden op een goede manier worden geobserveerd. Een groot voordeel welke je zal gaan ondervinden is de mobiele variatie die er is gemaakt. Deze is ook van South Park Touch® al aanwezig. Het zorgt er namelijk voor dat het een stuk soepeler gaat. Een paar drukken op de knop en je staat al klaar om de rollen te gaan laten draaien. Dit is dus een zeer goede innovatie geweest van de kant van Netent.

Subtopia Touch® details

Je zal in Subtopia Touch® de beschikking gaan krijgen over 20 wed lijnen welke nog wel te verstellen zijn. Zo kan je zelf gaan bepalen over de hoeveelheid wed lijnen die je uit eindelijk zal gaan inzetten. Deze wed lijnen zitten net als bij Reel Rush Touch® op hun beurt weer vast aan de 5 rollen die het spel telt. Dit zijn natuurlijk niet de enige attributen die aanwezig zijn.

Ook de bekende elementen zoals een wild symbool en een scatter symbool zijn terug te vinden. Het wild symbool zal je kunnen gaan herkennen in Subtopia Touch® als een ouderwetse duikhelm. Een wild symbool kan ieder ander symbool gaan vervangen en zal op die manier meer winnende combinaties mogelijk maken. Wat eveneens het geval zal zijn in Subtopia Touch® is dat er een verdubbelaar aanwezig is. Deze zal ervoor kunnen gaan zorgen dat je meer mogelijkheden krijgt wanneer er een winnende combinatie valt op een hogere prijs.

Als je meer informatie wil hebben over bijvoorbeeld de prijzen welke er te winnen zijn dan kan je een kijkje gaan nemen in de paytable. Dit is een tabel welke cruciaal is voor ieder videoslot. Hierin kan je namelijk al de hoofdelementen halen die later nog wel eens heel handig van pas kunnen gaan komen. In de mobiele versie van Netent Iphone is er ook de mogelijkheid om de kleine aanpassingen te gaan doen. Dit kan je gaan bewerkstelligen bij Subtopia Touch® in het menu welke speciaal voor de mobiele versie is gemaakt.

Subtopia Touch® inzet

Je inzet kan op een bepaalde wijze worden veranderd. Dit zal bij ieder videoslot met verschillende waarde gaan gebeuren. Een belangrijk punt is dat je dit net als bij Lucky Angler Touch® zal gaan doen met je inzet level. Hier kan je namelijk kiezen tussen een aantal levels die je later ook terug zal gaan zien op de kast zelf. Een andere goede manier is door de coin value op een dusdanige manier aan te gaan passen dat je ook bij de gewenste aantallen uit zal gaan komen. Bij spellen als Subtopia Touch® is het namelijk van een groot belang dat je wel goed je inzet in de gaten houd. Mocht je dit namelijk niet doen dan is er de mogelijkheid dat je teveel zal gaan betalen per druk.