South Park Touch®

South Park Touch®
South Park Touch® Screenshot

Je zal in het videoslot South Park Touch® de verschillende avonturen gaan beleven van de animatie helden. De meeste mensen zullen wel eens over deze televisie serie gehoord hebben waarbij er 4 jongens de meest gekke avonturen beleven. Zo zijn de gekste dingen nog niet ondenkbaar. Deze televisie serie waarbij de hoofdrollen worden vertolkt door Cartman, Kyle, Stan en Kenny zal de alledaagse problemen in een heel humoristisch jasje aan u voorleggen. In het videoslot zal dit niet anders zijn.

Je zal namelijk bij het mobiele slot welke Netent op de markt heeft gebracht nog steeds die zelfde elementen terug gaan vinden. South Park Touch® is een spel waar nog steeds de nodige humor aan te pas zal gaan komen. Dit door middel van de bonusspellen en de andere extra’s die erin verweven zullen zitten. De symbolen zullen ook in HD kwaliteit te bewonderen zijn waardoor je nog meer speel sensatie te verduren krijgt. Voor de meeste mensen zal dit alles behalve problemen gaan opleveren aangezien er gewoon te veel videoslots van Netent van de zelfde kwaliteiten zijn voorzien. Kijk maar eens naar Reel Rush Touch®.

Dit spel is namelijk ook voorzien van al de mooiste en nieuwe elementen welke er te vinden zijn op de online markt. De online markt is wel zeker een uitkomst geweest voor Netent. Spelen als South Park Touch® die voorheen alleen nog te spelen waren op de computer zijn nu namelijk in een keer ook heel makkelijk bereikbaar via je mobiele telefoon of de tablet. Zo kan ieder moment van de dag je telefoon tevoorschijn toveren en beginnen met het spelen van dit prachtige Netent videoslot.

South Park Touch® details

Je zal in South Park Touch® net als bij het spel Flowers Touch® de beschikking krijgen over wed lijnen. Dit zullen er 25 zijn welke niet te verstellen zijn. Op die manier kan je, je inzet dus ook niet bepalen via de wed lijnen. Ook zal je 3 verschillende bonusspellen gaan aantreffen.

Deze zullen ervoor zorgen dat je met meer prijzen het spel kan gaan verlaten. Ook een wild en een scatter symbool zullen zeker niet gaan ontbreken bij South Park Touch®. Zo zijn er dus nog genoeg andere mogelijkheden om toch nog prijzen te gaan verdienen aan dit videoslot. Ook zal er in South Park Touch® hier en daar nog wel eens een random wild op je beeld kunnen verschijnen. Deze zullen voor veel spektakel kunnen gaan zorgen op het videoslot. Ook zal je een paytable gaan vinden die ervoor zal gaan zorgen dat je toch nog wat kan gaan opsteken van dit videoslot.

Het is namelijk van een groot belang dat je goed weet wat er zich zoal in het videoslot bevind. Mocht dit namelijk niet het geval zijn dan kan er nog wel eens een misverstand gaan ontstaan. Het is dus voornamelijk heel belangrijk dat je goed de regels van South Park Touch® doorleest. Ook de regels van spellen als Wish Master Touch® zijn natuurlijk zeer belangrijk. Deze zijn dan ook terug te vinden in de paytable. Gratis spelen is ook nog een optie in het Netent casino.

South Park Touch® inzet

De inzet bij South Park Touch® kan op een aantal manieren geregeld gaan worden. Een van de makkelijkste manieren is door dit te doen met de hulp van je betlevel. Deze komt in Big Bang Touch® ook terug en zal een hele belangrijke rol gaan spelen voor een verdere voortgang. Bij Netent Iphone kan je ook je inzet bepalen met de hulp van je muntwaarde. Dit is een optie die ook zeker niet mag gaan ontbreken. Dit is namelijk een van de belangrijkste factoren om met je favoriete inzet te gaan spelen. Als je dus zeker wil zijn van de juiste inzet raden we je zeker aan om eens te kijken naar deze 2 dingen.