South Park Reel Chaos Touch®

South Park Reel Chaos Touch®
South Park Reel Chaos Touch® Screenshot

Je zal wellicht al wel eens gehoord hebben van de televisie animatie serie waar dit slot over gaat. Dit is weer een apart genre welke in de serie voorkomt. De bekende personages zijn hier namelijk verkleed als superhelden. Met de daar bijhorende krachten die je als superheld nodig hebt.

In het slot South Park Reel Chaos Touch® zal je al die elementen mee gaan krijgen. Een voordeel van het spel is dat het niet alleen in de gewone versie te spelen maar ook op je mobiel. Er zijn dus genoeg mogelijkheden aanwezig om te gaan genieten van het slot. South Park Reel Chaos Touch® heeft al de bekende personages voor je die je in de serie ook zal vinden.

Zo heb je Cartman, Stan, Kyle en Kenny die in iedere serie terug komen. In dit slot heb je ook het nieuwe vriendje van de groep rebellen namelijk butters. Dit personage zal verkleed zijn als Professor Chaos en zal de vijand van ze zijn in het slot. In South Park Reel Chaos Touch® zal je alles gaan ontdekken en ook door middel van geluiden die kunnen namelijk niet gaan ontbreken in het slot South Park Touch®. Als je die geluiden namelijk niet zou hebben zal het een stuk saaier gaan worden. Goede geluiden kan je ook terug vinden in andere slots van Netent.

South Park Reel Chaos Touch® details

Je krijgt in het slot de beschikking over 20 vaste wed lijnen. Deze zal je in meer slots tegen gaan komen waarbij je dus geen aanpassingen kan gaan doen. In het spel Gonzo’s Quest Touch® bijvoorbeeld kan je ook een vast aantal wed lijnen gaan vinden. Deze wed lijnen zullen verdeeld zitten over de 5 rollen die het slot telt. Het spel South Park Reel Chaos Touch® voor je mobiel is zeer druk want je gaat van alles tegenkomen als je het zal gaan spelen.

Zo vind je wild symbolen in allerlei soorten en maten die ervoor zorgen dat het een leuk geheel zal gaan worden. Zo heb je niet alleen wild symbolen die je zal gaan vinden bij het slot South Park Reel Chaos Touch® maar ook bij deze site zijn andere spellen te vinden. Je kan dus ieder moment van de dag gaan genieten van de allerleukste spellen die ze op de markt hebben gebracht. Kan jij nu niet wachten om een van deze spellen eens te gaan proberen dan kan je bij Netent iPhone alvast een ruim assortiment gaan vinden van de verschillende spellen die er voor het mobiele platform zijn uitgebracht.

South Park Reel Chaos Touch® inzet en paytable

Je zal in South Park Reel Chaos Touch® voor je mobiel een aantal factoren gaan tegenkomen. Een van de belangrijkste is dat je precies zal kunnen gaan zien wat er zoal gebeurt in het slot. Je wil natuurlijk niet voor verassingen komen te staan die je in eerste instantie niet zou verwachten. Het is dus zaak om goed te gaan opletten wat betreft de prijzen die er te winnen zijn. Dit kan je in een speciale tabel gaan terugvinden die je ook in het spel Starburst Touch® tegen zal gaan komen. De inzet is natuurlijk ook heel belangrijk aangezien de maximale inzet vrij hoog is.

Je wil natuurlijk per druk niet teveel gaan uitgeven. Je kan ook voor die inzet gaan kijken in de paytable van South Park Reel Chaos Touch®. In de paytable kan je ook nog andere informatie ophalen zoals hoe de wild symbolen in zijn werk gaan. Dat is niet het enige want ook kan je zien of er bonusspellen in het spel verwerkt zitten en hoe je deze kan gaan vrijspelen. Er zal hiervoor namelijk ook bij South Park Reel Chaos Touch® voor je mobiel een speciale volgorde in zitten.