Reel Rush Touch®

Reel Rush Touch®
Reel Rush Touch® Screenshot

Als je van nieuwe innovaties houd dan zit je bij Netent over het algemeen wel goed. Dat is dan ook zeker bij dit spel het geval. Je zal namelijk mee worden genomen naar iets wat een klassiek ogend slot is. Dit is het alles behalve maar op je eerste indruk afgaande zal je dit denken. Wel zal er iets opvallen aan dit videoslot. Dit is namelijk dat er geen rollen te vinden zijn maar vakken.

Er is wel een mogelijkheid om de complete rollen vrij te spelen maar daarover straks meer. Voor de mensen die vroeger wel eens Mario hebben gespeeld die kunnen dit beamen. Het uiterlijk van Reel Rush Touch® zal namelijk wel iets weghebben van deze wereldbekende videogame. Alles is namelijk wat vierkanten gemaakt maar net niet helemaal. Het zorgt er wel voor dat de symbolen uit je scherm zullen springen. Ook de kleuren combinaties die gebruikt worden zorgen voor een groot feest.

Het spel is tegenwoordig dus ook uit in de mobiele variant. In de verschillende mobiele casino’s kan je deze namelijk vinden onder de naam Reel Rush Touch®. Aan het mobiele spel zal je overigens totaal geen veranderingen zien en zal net zoveel speel plezier op gaan leveren als op het andere platform.

Reel Rush Touch® details

Zoals al eerder verteld heb je bij Reel Rush Touch® geen rollen. Dit is overigens niet het enige wat een beetje afwijkend is van de normale slots als Starburst Touch®. Het geval is namelijk dat je ook geen wed lijnen hebt maar winmogelijkheden. In Reel Rush Touch® zal je die win mogelijkheden zelf moeten gaan creëren. Wanneer je namelijk begint aan het slot zullen dit er 45 zijn.

Reel Rush Touch® free spins

Telkens wanneer je een prijs op je scherm krijgt zullen er blokken verdwijnen. Op die manier kunnen de winmogelijkheden wel oplopen tot 3125 winmogelijkheden. Een andere leuke bijkomstigheid is dat wanneer je al de blokken hebt weten weg te spelen je free spins gewonnen hebt. Als dit namelijk zal gaan gebeuren bij Reel Rush Touch® heb je net als bij Magic Portals Touch® 10 free spins gewonnen.

Wanneer je free spins hebt met 3125 win mogelijkheden kan dit nog wel eens in de grote cijfers gaan lopen. Dat is dan weer een hele leuke bijkomstigheid. Ook is het geval dat wanneer je een prijs op je scherm zal gaan tegenkomen dat je niet opnieuw hoeft te drukken. Reel Rush Touch® bij Netent Iphone zal dan uit zichzelf gaan re-spinnen. Meer informatie over de wilds en de free spins kan je natuurlijk altijd terugvinden in de wel bekende paytable. Dit is dan ook de tabel die in vrijwel ieder slot weer terug zal keren.

Ook kleine aanpassingen zijn op een hele handige manier te doen op Reel Rush Touch®. Het enige wat je daar namelijk voor hoeft te doen is naar het aparte menu te gaan welke er te vinden is. Hier kan je onder andere de hoeveelheid megapixels aanpassen naar de hoeveelheid die geschikt is voor jou beeldscherm.

Inzet

De inzet kan net als bij Gonzo’s Quest Touch® worden bepaald met de hulp van het betlevel. Dit is een steeds terugkerende factor bij ieder Netent spel. Daar valt Reel Rush natuurlijk ook onder en dus kan je de inzet hierbij ook aanpassen. Een andere mogelijkheid die je kan gaan doen is het aanpassen met de hulp van je muntwaarde. Niet iedereen is namelijk capabel om zomaar 100 euro per druk te gaan besteden. Voor die mensen is er de mogelijkheid dus gemaakt om ergens in het midden te gaan inzetten. Zo kan je toch nog hele leuke prijzen gaan winnen maar is niet in een keer je volledige maand salaris er doorheen.