Piggy Riches Touch®

Piggy Riches Touch®
Piggy Riches Touch® Screenshot

Je zal in dit videoslot in de huid gaan kruipen van de authentieke spaarvarkens. Deze beesten werden vroeger door zo’n beetje iedereen verzameld. Het is dan ook niet zo verbazingwekkend dat Netent heeft besloten om over deze spaarpotten een videoslot te maken. Deze porseleinen beestjes werden namelijk helemaal volgestouwd met kleingeld.

Een klein nadeel wat er wel aan verbonden zat is dat wanneer je er geld uit wou halen dat je het volledige beest kapot moest slaan. Het is dan ook belangrijk om keuzes te maken wanneer je een spaarvarken had.

Dit is ook het geval in het spel Piggy Riches Touch®. Het is namelijk niet de bedoeling dat je in een klap er doorheen jaagt. In de symbolen welke bij Piggy Riches Touch® worden uitgebeeld zal je heel welvarende spaarvarkens tegen gaan komen. Dit zijn dus als het ware spaarvarkens welke nooit kapot zijn geslagen.

Goude huizen en dure huizen zijn de voornaamste dingen die terug komen in het spel. Een groot voordeel van de mobiele variant is dat je ze nu ieder moment van de dag kan gaan spelen. Het is dus zeker geen overbodige luxe. Piggy Riches Touch® is namelijk precies dezelfde variant als de andere spellen zoals je die op de computer kent. Spellen zoals Reel Rush Touch® worden namelijk ook helemaal weergegeven in de mobiele versie. Hierdoor zal je dus geen veranderingen gaan ervaren in de speelervaring.

Videoslot details

In het videoslot komen 15 wed lijnen terug. Dit zal namelijk precies hetzelfde zijn als bij Mega Fortune Touch® waar je ook een vast aantal win lijnen zal gaan krijgen. Het is dan ook niet mogelijk om met minder wed lijnen te gaan spelen die verdeeld zitten over de 5 rollen. Je hebt in Piggy Riches Touch® ook een wild symbool. Dit is een symbool welke in bijna ieder online spel van Netent terug te vinden is. Het is namelijk een symbool welke ieder ander symbool kan vervangen.

Op die manier heb je meer mogelijkheden dat je hoge prijzen zal gaan ontvangen. Er is maar een symbool welke dit wild symbool niet kan vervangen in Piggy Riches Touch® en dat is het scatter symbool. Dit is namelijk een symbool welke onvervangbaar is. Met het scatter symbool zal je net als in Flowers Touch® namelijk free spins kunnen gaan winnen. Het aantal free spins welke je dan zal gaan winnen zal af gaan hangen van de hoeveelheid scatter symbolen je op je rollen hebt weten te verkrijgen.

Meer informatie hierover kan je in de paytable vinden. Dit is een tabel welke in ieder Netent Iphone videoslot terug te vinden is. Hierin staat namelijk alle belangrijke informatie welke je later nog wel eens nodig zal kunnen hebben.

Inzet Piggy Riches Touch®

Je kan op een aantal verschillende manieren je inzet gaan bepalen op dit videoslot. Een van de mogelijkheden waarop dit zal kunnen gaan gebeuren is met behulp van het bet level welke steeds weer terug komt. Ook zal een belangrijke factor net als in Mythic Maiden Touch® de muntwaarde kunnen zijn. Als deze namelijk op de juiste manier is afgesteld dan zal je dat ook aan de inzet af kunnen gaan zien in Piggy Riches Touch®.

Een inzet kan voor veel mensen heel erg belangrijk zijn. Dit om de simpele reden dat het gewoon heel erg duur is om met de maximale inzet te gaan spelen. Daarom hebben ze daar bij Netent zeer goed over na gedacht zodat iedereen kan gaan genieten van de verschillende spellen die ze op de markt hebben gebracht. Er is namelijk zelfs nog de mogelijkheid om Piggy Riches Touch® in de gratis variant te gaan spelen bij de verschillende casino’s die Netent aanbieden.