Mythic Maiden Touch®

Mythic Maiden Touch®
Mythic Maiden Touch® Screenshot

Iedereen heeft er wel eens een gezien of misschien heb je hem zelfs thuis wel. De oude rommelzolder. Vaak komen er de meest gekke dingen terug die je al jaren kwijt was of dingen waarvan je niet eens wist dat je ze had. In Mythic Maiden Touch® zit er alleen nog een andere rare wending aan deze zolder. Er gebeuren daar namelijk dingen die niet normaal zijn. Zo zal je dat al terug gaan zien aan de verschillende duistere symbolen die er zijn.

Er is genoeg te beleven want je weet nooit wat je nu weer tegen zal gaan komen op je rollen. Dit is dus eigenlijk hetzelfde effect als wanneer je op je oude zolder aan het zoeken bent. Je weet dan ook niet wat je als volgende weer eens tegen zal gaan komen. Geluiden mogen niet ontbreken en zijn dus ook ruimschoots aanwezig in Mythic Maiden Touch®. Ook in de mobiele versie waar onder andere spellen te vinden zijn als Mega Fortune Touch® zijn volgestopt met de mooiste geluidseffecten. Zo hoef je, je geen moment te gaan vervelen bij al de spellen die Netent op de mobiele markt heeft uitgebracht.

Mythic Maiden Touch® details

Je zal in Mythic Maiden Touch® wel de mogelijkheid hebben om te gaan bepalen met hoeveel wed lijnen je wil gaan spelen. Dit kan je namelijk aanpassen tot een maximum van 30. Het is wel belangrijk dat je goed in de gaten houd met hoeveel wed lijnen je zal gaan spelen. Het is namelijk zo met hoe minder wed lijnen je zal gaan spelen.

Des te minder is de kans dat je prijzen zal gaan winnen. Deze wed lijnen zullen op hun beurt verspreid zitten over 5 rollen. Deze komen in bijna ieder Netent spel voor en dus ook in Mega Fortune Touch® een jackpot slot welke ook van de producent Netent is.  Je zal ook de bekende elementen tegen gaan komen in Mythic Maiden Touch® zoals het wild symbool en de scatter. Deze zullen er beide voor kunnen gaan zorgen dat je nog mooiere prijzen aan het spel over gaat houden. Bij Netent Iphone is het natuurlijk wel zeer belangrijk dat alles overzichtelijk blijft. Dat is ook een van de redenen waarom dat er een paytable in ieder Netent spel verwerkt zit. Deze is namelijk voor veel spelers heel belangrijk omdat hieruit heel veel terug te herleiden valt. Zo kan je onder andere de prijzen die er te winnen zijn in een oog opslag bekijken.

Ook kleine dingen in Mythic Maiden Touch® zijn aan te passen waardoor het fijner zal gaan worden om te gaan spelen op de kast. Het is namelijk wel van groot belang dat alles zo is afgesteld dat het goed te begrijpen voor je valt net als bij de Jackpot videoslots.

Mythic Maiden Touch® inzet

In Mythic Maiden Touch® zal je net als in andere spellen als Big Bang Touch® een inzet moeten gaan doen. Je wil er natuurlijk wel voor zorgen dat dit een inzet is waar je, je in kan vinden. Het zou namelijk meer als zonde zijn als dit een te hoge inzet zou zijn waardoor het speelplezier al heel snel zal gaan verdwijnen tenzij je in een keer prijs hebt natuurlijk.

Door goed naar de buttons te kijken welke op het scherm zijn weergegeven zal je ervoor kunnen gaan zorgen dat de inzet die je doet dus bij jou zal passen. Dit doe je door bet level. Dit is de vermenigvuldiger van je coinvalue en je wed lijnen. Het is namelijk zo dat als je bijvoorbeeld met 50 cent besluit te gaan spelen op 30 wed lijnen. Dan ben je op bet level 1 al 15 euro kwijt. Speel je dit dus op bet level 10 dan zal je al 150 euro per druk kwijt zijn aan Mythic Maiden Touch® van Netent.