Magic Portals Touch®

Magic Portals Touch®
Magic Portals Touch® Screenshot

Het is in verschillende science fiction films al een bekend thema. Namelijk het teleporteren dit wil niets anders zeggen dan dat je, je van de ene ruimte naar een andere plaats kan verplaatsen. Dit is natuurlijk onvoorstelbaar maar het is toch echt door iemand bedacht. In Magic Portals Touch® zit er aan dit teleporteren ook nog eens een magisch tintje.

Er zullen namelijk verschillend mensen met een futuristisch uiterlijk terug gaan keren in het spel. Dit omdat het teleporteren oftewel het naar de ene kant naar de andere kant verplaatsen in het heden natuurlijk ondenkbaar is. De grafische aspecten die je dan ook zal gaan zien zijn van een zeer hoge kwaliteit. Ook zijn er verschillende geluidseffecten verweven in het geheel. Deze zijn zeer goed in het thema verwerkt waardoor je een nog intensere ervaring zal gaan beleven.

Of je nu op de computer of de mobiele apparaten zal gaan spelen in de Touch® versie. Er zullen geen veranderingen te vinden zijn in het spel. Dit is natuurlijk een hele goede eigenschap van Magic Portals Touch®. Wel zal alles aangepast worden aan de grote van je scherm. Dit is dan wel weer iets wat in principe de spelervaring alleen maar ten goede zal gaan doen. Als jij dus de prijzen op je scherm geteleporteerd wil zien dan ben je op allebei de platformen op het juiste adres.

Magic Portals Touch® details

Wanneer je zal gaan beginnen aan Magic Portals Touch® zal je de beschikking gaan krijgen over 25 wed lijnen. Dit is de zelfde hoeveelheid als bij een ander Netent videoslot te vinden is genaamd Mega Fortune Touch®. Deze wed lijnen zullen over 5 rollen verdeeld zitten. Dit is de hoeveelheid rollen die je bij ieder mobiel spel van Netent tegen zal gaan komen. Behalve wanneer je besluit om bij Gonzo’s Quest Touch® te gaan spelen. In dat geval ga je namelijk te maken krijgen met de zogenoemde avalanche functie.

Een wild symbool zal niet ontbreken deze zal namelijk een hele belangrijke rol gaan vervullen in Magic Portals Touch®. Wanneer je namelijk de portalen die op je scherm staan weet te triggeren dan kan dit je wild en scatters op gaan leveren. De wild symbolen zijn ervoor zodat ze ieder ander symbool op het scherm kunnen vervangen behalve die van de scatter. Zo is er een mogelijkheid om meer combinaties die prijzen opleveren.

De scatter symbolen daarin tegen zijn er voor de free spins. De free spins heb je gewonnen wanneer je in beide portalen een scatter symbool weet te verkrijgen in Magic Portals Touch®. Dit zullen er in eerste instantie 10 zijn maar de mogelijkheid is er om meer free spins te gaan winnen gedurende het bonusspel zich vorderd.

Magic Portals Touch® inzet

Een belangrijke button die je in al de Netent slots tegen zal gaan komen is die van het betlevel. Deze zal er namelijk voor gaan zorgen dat je met een optimale inzet kan gaan spelen. Wanneer je deze namelijk niet goed weet af te stellen zal je gaan zien dat je inzet nog wel eens tot grote hoogtes kan gaan stijgen. Dat is iets wat je absoluut niet wil bij een spel als Magic Portals Touch®. Dit aangezien de maximale inzet van het spel al 250 euro per druk zal bedragen. Dit is toch wel even andere koek dan de 25 cent welke de minimale inzet is bij het spel.

Magic Portals van Netent Iphone is net als andere spellen als Mythic Maiden Touch® ook voorzien van een coin value button. Met deze knop kan je alles af gaan stellen wat er voor de rest nog eventueel aan het spel ontbreekt. Het is dus zeker niet onbelangrijk om zowel het betlevel als de coinvalue goed in de gaten te houden bij Magic Portals Touch®. Bij de Jackpot videoslots zal je dit vooral goed in de gaten moeten houden want daar is dit echt cruciaal.