Lights Touch®

Lights Touch®
Lights Touch® Screenshot

Er zijn allerlei verschillende soorten licht. Iedere cultuur heeft zo zijn eigen soorten verlichting. Zo zal dit videoslot gaan over de Aziatische cultuur en dan vooral de lichts vorm die zich daar bevind. In dit Netent videoslot zal het namelijk gaan over de lampionnen. Iedereen zal deze wel eens gezien hebben. Zo word deze in Aziatische landen gebruikt als versiering bij feestelijke activiteiten.

Ook zal je deze in bijvoorbeeld een China town of de Chinees ook veelvuldig terug zien komen. Dit is niet de enige vorm van licht je zal dit in Lights Touch® namelijk ook terug gaan zien in de vorm van vuurvliegjes. Dit is ook wel de licht variant van de natuur en word door veel mensen als ontzettend mooi ervaren. In Lights Touch® kunnen deze vuurvliegjes ook nog eens een hele mooie bonus uit gaan delen maar daarover krijg je straks meer te horen.

Een van de grote voordelen die zich voordoet tijdens het spelen is dat het volledig in de mobiele variant is gerealiseerd. Dit wil zeggen dat je het spel kan gaan spelen op een manier die precies is ingericht voor het spelen in de mobiele versie. Dit kan voor veel mensen gaan helpen om toch hun spelletjes zoals Mega Fortune Touch® te blijven spelen. Het is namelijk zo dat het niet al te moeilijk is om dit te gaan activeren. Binnen een paar drukken zit je op de site van een van de aanbieders en dan wijst het zichzelf.

Lights Touch® details

Wanneer je zal gaan spelen op dit videoslot dan zal dit in eerste instantie met 9 wed lijnen zijn. Dit kunnen er ook niet meer of minder gaan worden aangezien dat deze vast zitten aan het videoslot. Het is namelijk zeer belangrijk voor het spel deze wed lijnen.

Als je deze namelijk niet tot je beschikking zou hebben dan heb je of een all pay. Dit wil zeggen dat al de winnende combinaties uit betalen. Of je kan geen prijzen winnen. Dat tweede lijkt ons natuurlijk geen optie en is ook niet het geval bij Lights Touch®. Deze wed lijnen zullen verdeeld zitten over 5 rollen. Dit zijn de rollen waar in een later stadium ook de prijzen zullen gaan vallen. Dit is dan ook een heel belangrijk element voor Lights Touch®. Er zijn natuurlijk ook andere elementen zoals de vuurvliegjes. Iedere spin zullen er namelijk vuurvliegjes zijn die een random symbool zullen gaan veranderen in wild symbolen. Op die manier zal je veel kansen op fortuinlijke prijzen gaan bewerkstellige.

Ook is er die mogelijkheid bij andere spellen van Netent Iphone zoals dat bij Mega Fortune Touch® ook het geval is. Ook de allom bekende paytable is in Lights Touch® terug te vinden. In deze tabel staat al de belangrijke informatie over een videoslot. Dit is bij alle videoslots hetzelfde en het is dus niet zo dat dit alleen een mogelijkheid is bij deze.

Lights Touch® Inzet

Je kan net als bij Gonzo’s Quest Touch® ook je inzet op een aantal verschillende manieren gaan aanpassen. Dit kan heel belangrijk zijn aangezien dat je niet teveel uit wil gaan geven voor een bepaalde spin of spel. Het is dus zaak om in Lights Touch® goed de muntwaarde en de niveau’s in de gaten te houden. Zolang dat je dat namelijk doet zal je vanzelf gaan zien dat het een stuk leuker gaat worden om al de verschillende spellen te gaan spelen. Lights Touch® is namelijk een spel waar de minimale en de maximale inzet nogal van elkaar verschillen. Het is dan ook voor veel mensen een probleem wanneer ze met de maximale inzet moeten gaan spelen om de simpele reden dat dit haast onbetaalbaar is.