Jack Hammer 2 Touch®

Jack Hammer 2 Touch®
Jack Hammer 2 Touch® Screenshot

Waar dat je in het eerste deel de strijd aan moest gaan met een kwade dokter. Zal je in dit spektakel van Netent een heel ander avontuur aangaan. Je zal namelijk in een haven wat rare praktijken goed onder de loep moeten gaan nemen. Er gebeuren in deze haven namelijk dingen die daar normaal niet horen te gebeuren. Het is dus weer tijd dat de superheld in Jack Hammer 2 Touch® weer terug zal keren. Dit zal jij moeten zijn en als je dit goed vergaat zal je ook nog eens kans gaan maken op hele mooie geld prijzen.

De grafische aspecten zoals dit ook in de eerste versie van Jack Hammer Touch® het geval was zal ook nu weer terug gaan keren. De symbolen zullen dus ook een stuk anders zijn dan in die van zijn voorganger. Dit heeft er dan weer alles mee te maken dat het nu in een volledig ander thema terecht zal gaan komen. In Jack Hammer 2 Touch® zal je alleen maar symbolen vinden die te maken met de haven en de verschillende criminele activiteiten die zich daar af spelen. Het is dan ook zaak om goed te kijken naar de afbeeldingen en wat deze precies zullen doen.

Jack Hammer 2 Touch® details

Er zullen ontzettend veel wed lijnen aanwezig zijn wanneer je besluit te gaan spelen bij Jack Hammer 2 Touch®. Dit zullen er namelijk 99 zijn en dit wil zeggen dat er ontzettend veel kansen aanwezig zijn dat je met een hele mooie buit het scherm zal gaan verlaten. Daar zullen wel een aantal elementen net als bij Gonzo’s Quest Touch® bij moeten gaan helpen. Dit zullen in Jack Hammer 2 Touch® de symbolen zoals die van het wild symbolen moeten zijn. Ook zal je gewoon de bekende free spins kunnen gaan winnen in Jack Hammer 2 Touch®. Dit zal dus niet veel verschillen van de andere Netent spellen welke er op de markt zijn.

Ook in dit spel komt de alom bekende paytable weer terug. In deze tabel staat alles namelijk weergegeven wat nodig zal zijn voor een vlot verloop van het spel. Zo zullen er geen onverwachte misverstanden gaan ontstaan maar zal alles overzichtelijk en in een paar stappen terug te vinden zijn. Dit kan je bij Netent Iphone vinden in een speciaal menu welke voor de mobiele varianten van de casino spellen zijn gemaakt. Dit is dan wel iets anders als dat je gewend bent in andere Netent spelen maar dit hoeft heus geen problemen op te gaan leveren.

Jack Hammer 2 Touch® Inzet

In Jack Hammer 2 Touch® kan je op allerlei manieren ervoor zorgen dat je niet teveel zal gaan inzetten per druk. Dit doe je met de knoppen die er op het scherm te vinden zijn. Aangezien er een vast aantal wed lijnen aan het videoslot vast zit is dit geen optie om aan te gaan passen. Je kan namelijk door de bet levels aan te passen bij Jack Hammer 2 Touch® nog steeds bij de gewenste aantallen uitkomen die je wil hebben om mee te spelen op het videoslot.

Het is van een groot belang dat je dit goed in de gaten blijft houden want dit zal als een vermenigvuldiger werken voor je coin value. Dit is de hoeveelheid munten je inzet per wed lijn. Deze worden op hun beurt dan weer vermenigvuldigd met je bet level. Zo zal je uit eindelijk bij de inzet uit gaan komen bij Jack Hammer 2 Touch® die je al in gedachten had. Het zou namelijk eeuwig zonde zijn als je teveel uit zou geven voor de verschillende spellen die Netent in het assortiment heeft van het mobiele platform.Ook heb je de mogelijk op het online slot op gratis spelen.