Gonzo’s Quest Touch®

Gonzo's Quest Touch®
Gonzo’s Quest Touch® Screenshot

Als je van avontuur houd en van een beetje sensatie dan ben je hier aan het juiste adres. Je zal namelijk een tijdje terug worden genomen om daar verschillende ontdekkingen te gaan doen. Het doel van dit spel is namelijk ook om zoveel mogelijk te ontdekken. Je zal in een jungle achtig thema terecht gaan komen tijdens het videoslot Gonzo’s Quest Touch®. Het is namelijk zo dat je in de huid gaat kruipen van een echte ontdekkingsreiziger.

Als dit een thema is wat bij je past dan kan je je geluk niet op. Alles zal namelijk hier om gaan draaien. Van de symbolen tot aan de geluiden welke je terug zal gaan vinden in het spel. Alles zal op een strakke manier worden weergegeven. Ook is er een leuk element in verweven en dat is namelijk dat je een introductie filmpje te zien zal gaan krijgen aan het begin van Gonzo’s Quest Touch®. Deze zal je alvast laten zien wat je allemaal te gebeuren staat. Ook zal de verhaallijn hierdoor een stuk begrijpelijker gaan worden.

Zo’n intro filmpje zal je ook tegen komen bij Wish Master Touch®. Dit brengt toch net een beetje meer klasse met zich mee. Voor de echte avonturiers onder ons valt er dus genoeg te beleven in de jungles. Er liggen daar dan ook verschillende voorwerpen te wachten die van een ontzettend hoge waarde zullen zijn.

Gonzo’s Quest Touch® details

Je zal over 20 wed lijnen de beschikking gaan krijgen in Gonzo’s Quest Touch®. Dit in tegenstelling tot andere spellen van Netent zijn er vrij veel. Je zal alleen in Gonzo’s Quest Touch® niet de beschikking gaan krijgen over rollen maar de blokken zullen als het waren naar beneden vallen. Dit word ook wel de avalanche modus genoemd. Net als in andere spellen zoals Lights Touch® zal je ook wild symbolen tegen gaan komen bij dit spel. Deze zullen ervoor kunnen gaan zorgen dat er meer kansen zijn dat je een hele mooie prijs zal gaan winnen.

Is dit er namelijk niet dan is de kans ook een stuk kleiner dat je een prijs aan het spel zal gaan overhouden. Ook zal je free falls kunnen gaan winnen. Deze zijn heel belangrijk voor een spel aangezien dat deze ervoor zullen zorgen dat je gratis geld kan gaan winnen. Iedereen heeft daar natuurlijk een affectie voor wat niet eens heel raar is. Je kan deze free falls gaan winnen wanneer je 5 of meer van deze scatter symbolen verdeeld over je scherm zal weten te krijgen. Als je dit namelijk goed doet dan kan het nog heel leuk gaan worden.

Gonzo’s Quest Touch® Inzet

De inzet bij Gonzo’s Quest Touch® kan je ook op verschillende manieren gaan bepalen. Een van de eenvoudigste manieren om dit te gaan doen is doormiddel van je muntwaarde. Dit is namelijk iets wat voor veel mensen een belangrijke factor kan gaan spelen. Dit is ook iets wat bij ieder spel en dus ook bij Fruitshop Touch® terug zal komen.

Het is dus van belang dat je goed in de gaten houd op welke waarde die van jou staat op het moment van spelen. Is die overigens niet het geval dan zal je zien dat je inzet binnen de perken blijft. De andere mogelijkheid bij Gonzo’s Quest Touch® is door het te doen via je inzet niveau. Dit is ook een vrij onderschat iets want niet veel mensen spelen hier namelijk mee. Dit is in principe de vermenigvuldiger van je muntwaarde. Deze speelt dus de aller belangrijkste rol bij het bepalen van je inzet. Het is dan ook van heel groot belang om ook dit goed in de gaten te gaan houden bij andere Netent Iphone spellen.