Fruit Shop Touch®

Fruit Shop Touch®
Fruit Shop Touch® Screenshot

Dit videoslot staat in het teken van de verschillende fruitsoorten. Je zal namelijk te maken krijgen met een gebruiksaanwijzing van een ouderwetse gokkast maar dan in een volledig hernieuwd jasje gestoken. Zo zal je al de dingen mee gaan krijgen die je vroeger ook in de plaatselijke horeca gelegenheid kon vinden. Al zit er natuurlijk wel degelijk een verschil in.

Het zal namelijk zo zijn dat je  de graphics van vroeger niet meer zal kunnen teruggeleiden in het hedendaagse Fruit Shop Touch®. Deze is namelijk met hd graphics uitgewerkt tot het prachtige spel wat het vandaag de dag is. Ook zullen er geluiden aanwezig zijn in dit ontzettend uitgewerkte spel. Fruit Shop Touch® is namelijk een van de meest gespeelde spellen die Netent in zijn assortiment heeft. Het is dan ook alles behalve een verbazing dat dit spel het ook tot de Touch® versie heeft weten te schoppen net als hele complete spellen zoals Fisticuffs Touch®. De mobiele versie is voor veel mensen een uitkomst.

Het word namelijk veel aantrekkelijker om ieder moment van de dag een van de Netent spellen te gaan bewonderen in een daarvoor geschikt casino. Dit is dus precies zo gemaakt dat het geen moeite kost om al de aanpassingen te gaan ervaren die er zijn doorgevoerd.

Fruit Shop Touch® details

Je zal net als bij andere mobiele spellen bij Fruit Shop Touch® ook gewoon de wed lijnen terug gaan vinden. Deze zijn namelijk van groot belang. Zonder wed lijnen is er namelijk geen mogelijkheid dat je prijzen zal gaan winnen in het spel.  Je zal er hier 15 tot je beschikking krijgen welke niet meer zijn te verstellen. Ook zal je gewoon net als bij ieder ander videoslot een wild symbool hebben.

Dit is niet het enige want ook een multiplier functie is aanwezig in Fruit Shop Touch®. Dit is dus net als bij Victorious Touch® het geval. Deze kan nog wel eens heel leuk gaan uitvallen wanneer je bij deze multiplier ook nog eens een scatter symbool op je rollen weet te krijgen. Dan krijg je namelijk free spins waar een ver dubbelaar aan verbonden zal zitten. Dit kan dan tot ongekende hoogte gaan stijgen als het gaat om de prijzen uitkering.

Fruit Shop Touch® goed spelen

Al de informatie die je voor de rest nog nodig zal hebben voor het videoslot zal je terug gaan vinden in de vorm van een paytable welke staat weergegeven in het menu welke speciaal voor de mobiele spellen is gemaakt. Hierin zal je ook terug gaan vinden wat bepaalde symbolen je in Fruit Shop Touch® kunnen gaan opleveren. Je wil natuurlijk op de verkeerde symbolen aan het wachten zijn om op je rollen te gaan vallen.

Ook voor veel spelers zit er een heel handig element in het Netent Iphone spel. Je kan namelijk verschillende kleine aanpassingen gaan doen aan het spel. Dit kan onder andere het aantal pixels zijn die cruciaal zijn voor een spel. Maar ook de grote waarin je speelt is gewoon aan te passen aan het formaat van het beeldscherm waarop je Fruit Shop Touch® speelt.

Inzet

De inzet speelt zoals vanzelfsprekend een zeer belangrijke rol en dus ook in Fruit Shop Touch®. Je kan door een paar kleine aanpassingen net als in Gonzo’s Quest Touch® ervoor zorgen dat je gewenste inzet eruit komt rollen. Dit is natuurlijk van groot belang want je wil niet in een druk door je volledige bedrag zijn gegaan. Let daarom goed op je bet level en je coin value. Deze 2 dingen zijn de belangrijkste wat betreft je inzet. Als deze namelijk niet goed afgesteld staan zal je teveel gaan betalen en niemand die er van houd om teveel te betalen voor iets wat totaal onnodig is.