Frankenstein Touch®

Frankenstein Touch®
Frankenstein Touch® Screenshot

In dit Netent videoslot zal je meegenomen worden in de eerste echte authentieke horror film welke op de markt is gebracht. Iedereen zal namelijk wel eens gehoord hebben van Frankenstein Touch® dit wezen is namelijk als het ware een zombie welke weer tot leven is gewekt met de hulp van elektriciteit. De elektriciteits opwekken kan dan natuurlijk ook niet ontbreken in dit spel en dat doet het dan ook niet. Alles is gewoon aanwezig om er een heel groot succes van te maken. Zo zijn de graphics van de mooiste pixels voorzien waardoor sommige elementen als het ware uit je beeld zullen komen. Dit is natuurlijk prachtig om te zien.

Ook geluiden zoals deze in de film zouden hebben gezeten zitten in het videoslot verwerkt. Al met al is er dus zeker genoeg om te gaan genieten bij Frankenstein Touch®. Dit is overigens ook het geval bij andere spellen zoals Flowers Touch®. Daar zit dit namelijk ook allemaal in verwerkt. Wat overigens wel bijzonder is aan deze is dat deze in samenwerking is gemaakt met Universal Studios wat toch onder andere op het gebied van films best wel een hele grote naam is. Het is dan ook niet voor niets dat dit spel het zo goed doet op zowel de gewone markt als op de mobiele markt.

Frankenstein details

Je zal het spel Frankenstein Touch® gaan spelen met 5 rollen. Over deze 5 rollen kan je 20 win lijnen gaan verdelen. Dit hoeft niet persé maar het word je toch wel heel zeker aangeraden om met de volle 20 win lijnen te gaan spelen. Je hebt dan simpelweg gewoon veel meer mogelijkheden dat de symbolen op een van je win lijnen zullen vallen en daarmee een kans zullen creëren.

Je zal ook gratis draaien kunnen gaan winnen bij het griezelige Frankenstein Touch®. Dit kan je gaan doen met de hulp van het scatter symbool welke een belangrijke rol zal gaan spelen in het videoslot. Ook zal je te maken gaan krijgen met een wild symbool wanneer je op het videoslot zal gaan spelen. Er is namelijk een grote kans dat je deze op een van je wed lijnen tegen zal gaan komen. Wanneer dit gebeurt zal ieder symbool welke er te vinden is in Frankenstein Touch® vervangen kunnen gaan worden. Behalve het symbool van de scatter. Deze kan namelijk niet vervangen gaan worden.

Frankenstein uitbetaling

Ook zal je een uitbetalingstabel gaan vinden bij Frankenstein Touch®. Dit is dus net als bij Lights Touch® gewoon het geval. In deze tabel kan je alles terug gaan lezen wat nodig is voor een betere voortgang van je voortgang. Het is natuurlijk altijd handig wanneer je meer te weten wil komen over iets. Zo stap je niet als een volledige leek in het spel Frankenstein Touch®.

Inzet

Je kan je inzet bij Frankenstein Touch® ook op een aantal verschillende manieren gaan bepalen een van de manieren is door dit het zelfde manier te doen als bij Aliens Touch®. Dit kan namelijk met de hulp van je bet level. Dit is een van de belangrijkste dingen om te doen wanneer je besluit om te gaan spelen bij een spel als Frankenstein Touch®. De inzet die je kan gaan doen zal namelijk best wel veel gaan variëren en niet iedereen is capabel om van die ontzettend hoge bedragen op tafel te leggen. Het is dan ook van een groot belang dat je goed kijkt naar de muntwaarde bij de spellen van Netent Iphone. Want wanneer je dit namelijk niet zal gaan doen dan zal de inzet nog wel eens heel hoog kunnen gaan oplopen. En als je iets niet wil dan is het dat wel.