Flowers Touch®

Flowers Touch®
Flowers Touch® Screenshot

Voor de liefhebbers van bloemen en allerlei andere dingen die met tuinen te maken hebben. Hier ben je dan zeker aan het juiste adres. De bloemen in dit spel zijn namelijk volledig hun eigen leven gaan lijden. Zo hebben zo onder andere allemaal een eigen gezicht gekregen. Dit zal ervoor zorgen dat er meer beleving in het spel komt te zitten dan er in eerste instantie zou zijn. Flowers Touch® moet het ook hebben van de mooi uitgewerkte symbolen die er te vinden zijn. Deze zorgen er namelijk voor dat het steeds meer genieten word van het videoslot naarmate dat deze vordert. De geluiden zoals deze die bij Fisticuffs Touch® wel heel belangrijk zijn.

Tellen bij het spel toch net iets minder mee. Dit zal dan voornamelijk komen omdat het zich in een ander genre zal afspelen. Kan je niet wachten om het spel Flowers Touch® te gaan spelen. Je hoeft ook niet langer te gaan wachten. Het enige wat je hoeft te doen is je smartphone of mobiel te pakken en je kan beginnen met spelen.[ Er is namelijk een hele nieuwe en innovatieve manier bedacht door Netent waardoor je ieder moment van de dag je casino spellen kan gaan spelen bij de verschillende aanbieders welke het spel Flowers Touch® hebben.

Flowers Touch® details

Je zal in het videoslot zelf kunnen gaan bepalen met het aantal wed lijnen je wil gaan spelen. Dit kan je namelijk gaan doen tot een aantal van 30 wed lijnen. Alles wat daaronder zit kan je natuurlijk ook nog gebruiken. In Flowers Touch® zal je ook een wild symbool tegen gaan komen. Een wild symbool kan ieder ander symbool gaan vervangen behalve het symbool van de scatter. Dit is in ieder spel het geval en dus ook in Disco Spins Touch®. Met het scatter symbool zijn er namelijk free spins te winnen.

Zo kan je nog eerder aan hele fortuinlijke prijzen gaan komen dan al eerder het geval zou zijn geweest. Je kan al de informatie die je over Flowers Touch® nodig hebt als het nodig is ook nog eens terug gaan lezen in de uitbetalingstabel. Dit is een tabel welke in ieder Netent Iphone videoslot weer terug zal gaan komen.

Je kan hier namelijk al je informatie uithalen die nodig is om het videoslot op een andere manier te gaan begrijpen en te gaan spelen. Zo staat er onder andere in weergegeven hoeveel dat bepaalde symbolen op gaan leveren. Ook staat er in hoeveel free spins je kan gaan winnen in Flowers Touch®.

Inzet Flowers Touch®

Je kan je inzet op het videoslot op een aantal manieren gaan aanpassen. Een van de manieren waarop dat dit kan gaan gebeuren is net als bij Twin Spin Touch® met de hulp van je bet level. Dit is namelijk een van de belangrijkste dingen die je kan gaan doen wanneer je op een videoslot zal gaan spelen. Een ander belangrijk element waardoor dat je inzet bepaald kan gaan worden bij Flowers Touch® is doormiddel van je muntwaarde. Deze is namelijk heel belangrijk voor een verder vervolg van je videoslot. Het is namelijk cruciaal dat je niet teveel uit zal gaan geven voor een bepaald spel. Daarom is het ook zaak dat je ervoor zorgt dat je van te voren jezelf goed zal gaan inlezen over het videoslot. In Flowers Touch® is de maximale inzet namelijk een stuk hoger dan de minimale inzet en niemand wil teveel gaan betalen voor een bepaald videoslot. Kijk daarom van te voren nog eens goed naar de verschillende elementen die er te vinden zijn en ga daarop je inzet aanpassen bij Flowers Touch® voor het mobiele platform