Fisticuffs Touch®

Fisticuffs Touch®
Fisticuffs Touch® Screenshot

Als je een echte boks fan bent dan kan je, je geluk niet op. Je zal namelijk mee worden genomen naar de jaren 1900 en omstreken om een ware clash bij te wonen. In de hedendaagse boks wedstrijden is de technologie ook al een heel stuk vooruit. In het thema waarin je, je nu zal gaan bevinden zal dit alles behalve het geval zijn.

Deze nostalgische sport zal namelijk weer helemaal gaan herleven wanneer je besluit om te gaan spelen van Fisticuffs Touch®. Het is namelijk een spel waar de kwaliteiten van over het algemeen heel hoog liggen. Zo zal je onder andere gaan genieten van de symbolen die er in verwerkt zijn. Deze sluiten perfect aan bij het thema namelijk waardoor het aan zal gaan voelen alsof je er middenin zit. Net als bij Gonzo’s Quest Touch® zullen ook de geluiden ervoor gaan zorgen dat je zal gaan genieten van het videoslot. Dit is namelijk ook heel belangrijk voor een vlot verlopende voortgang van het spel.

Fisticuffs Touch® was op de computer natuurlijk al een heel groot succes. Maar omdat deze nu ook te spelen is op je mobiele telefoon is het nog makkelijker geworden om even tussendoor een spelletje te spelen. Dat er geen computer in de buurt is hoeft je dus niet meer tegen te houden. Ieder moment van de dag kan je in een spel stappen van Netent.

Fisticuffs Touch® details

Je zal bij het videoslot net als bij het spel Big Bang Touch® de beschikking krijgen over een vast aantal wed lijnen. Dit zullen er dit maal 10 zijn welke niet te verstellen zijn. Er zullen allerlei verschillende wild symbolen terug te vinden zijn in Fisticuffs Touch®.

Zo heb je de expanded wilds en de diagonale wilds in het spel verwerkt zitten. Een wild symbool werkt als het ware als volgt. Wanneer je een wild symbool op een van je rollen weet te krijgen dan kan deze ieder ander symbool vervangen welke er op je scherm staan. Al de symbolen met uitzondering van het scatter symbool. Deze is namelijk niet te vervangen door een bepaald symbool. In Fisticuffs Touch® kan je ook free spins gaan winnen. Dit kan je gaan doen met het eerder benoemde scatter symbool.

Wanneer je namelijk 3 of meer van deze scatter symbolen op je rollen weet te krijgen in Fisticuffs Touch® dan heb je prijs. Over hoeveel en wat precies de prijzen zijn kan je in ieder Netent Iphone spel ook nog steeds terecht in de uitbetalingstabel. Hierin staat alles namelijk nog een keer op een hele handige manier uitgelegd. Zo zal het spel voor iedereen snel en makkelijk bespeelbaar worden.

Inzet Fisticuffs Touch®

Net als bij Aliens Touch® zal ook het inzetten op dit videoslot op een aantal verschillende manieren kunnen gaan gebeuren. Een van de mogelijkheden die je namelijk zeker niet mag vergeten is de muntwaarde. Dit is de belangrijkste aanpasbare factor die ervoor kan zorgen dat je de juiste inzet kan doen op een bepaald videoslot.

Overigens zal je in Fisticuffs Touch® ook wel wat hebben aan het bet level want door deze op de juiste manier aan te passen zal je ook een grote verandering gaan zien in de inzet die je doet op een bepaald videoslot. Kan je nu niet wachten om eens te gaan spelen op dit spectaculaire spel van Netent. Dan is dat ook zeker niet meer nodig. Het enige wat je namelijk zal moeten gaan doen om dit te kunnen gaan doen is je mobiel uit je zak halen. De juiste inzet instellen voor het spel en gewoon beginnen met het spelen ervan. Je zal dan vanzelf gaan zien wat voor innovatie het mobiele spelen is