Disco Spins Touch®

Disco Spins Touch®
Disco Spins Touch® Screenshot

Als je van de ouderwetse disco houd dan ben je hier aan het goede adres. Je zal in dit spel namelijk helemaal worden meegenomen naar de tijd dat de disco nog helemaal hot was. De mensen kleedde zich daar dan ook naar en het was een groot feest. Een van de dingen die het meest word gelinkt aan de disco is wellicht wel de disco bal.

Deze grote ronde bal die aan het plafond hing weerkaatste al het licht waardoor er hele mooie lichteffecten ontstonden. In het videoslot Disco Spins Touch® zal je heel veel van deze effecten gaan vinden. Niet alleen in de symbolen maar ook in het spel zelf. Geluiden kunnen bij disco zeker niet ontbreken en deze komen dan ook ruimschoots terug in het Netent videoslot.

Als je dus echt van de periode van de disco bent dan zal je bij Disco Spins Touch® je ogen uit gaan kijken. Er zijn namelijk zoveel verschillende herkenbaarheden in dit geheel verwerkt dat je er wel van moet gaan genieten. Mocht je nu nog steeds niks van dit videoslot vinden dan heb je ook nog altijd de mogelijkheid om eens bij een andere Netent videoslot te kijken als Big Bang Touch®. Hier zit namelijk ook bijna alles in verwerkt wat tot een compleet geheel zal lijden.

Disco Spins Touch® details

Je zal tijdens dit videoslot de beschikking gaan krijgen over. 20 wed lijnen. Deze zijn nog wel aan te passen wanneer je zal gaan spelen. Ook kan je in Disco Spins Touch® verschillende dingen tegen gaan komen waardoor er fortuinlijke prijzen te behalen zijn.

Een goede mogelijkheid om dit alles binnen te gaan halen is met de hulp van het wild symbool. Deze zal je ook terug gaan zien in Big Bang Touch®. Deze zal er namelijk voor zorgen dat ieder ander symbool kan worden vervangen. Dit is ook het geval met heet free spins symbool welke er te vinden is in het videoslot. Deze word namelijk geactiveerd wanneer je 3 of meer van deze scatter symbolen in de vorm van discoballen verdeeld over je 5 rollen krijgt. Ook heb je bij Disco Spins Touch® een speciale tabel waar verschillende dingen over het slot in staan weergegeven.

Zo kan je onder andere al de elementen in deze tabel terug vinden met betrekking tot de waardes van de symbolen maar ook over het principe van de wild en de free spin symbolen. Dit kan bij een spel als Disco Spins Touch® dus nog wel eens heel handig van pas gaan komen. Aangezien dat er verschillende dingen in dit spel voorkomen. Je wil dus altijd de juiste informatie hebben over het videoslot.

Inzet Disco Spins Touch®

Je kan bij Aliens Touch® ook op verschillende manieren je inzet gaan bepalen. Dit kan namelijk gaan gebeuren met de hulp van je bet level. Dit zal heel belangrijk zijn in dit Netent Iphone spel. Het is namelijk van een heel groot belang dat je bij Disco Spins Touch® niet te veel per druk uit zal gaan geven. Dit zal voornamelijk heel zonde van je geld zijn. Niet iedereen heeft namelijk per druk de bedragen die genoodzaakt zijn bij Disco Spins Touch®.

Ook de muntwaarde button die je terug zal vinden zal een heel belangrijke factor gaan vertolken in het videoslot. Zo zal deze als het ware als een vermenigvuldiger in zijn werk gaan. Hoe hoger dat je munt waarde dus zal zijn des te hoger het geval zal zijn met de inzet. Het is dus voornamelijk zaak en vooral als je alles goed wil gaan organiseren. Om eerst eens te kijken wat voor verschillende elementen er zoal in de videoslots voorkomen Doe dit dus ook vooral bij de andere spellen zoals Mega Fortune Touch®.