Blood Suckers Touch®

Blood Suckers Touch®
Blood Suckers Touch® Screenshot

Je zal in dit videoslot verschillende dingen tegen gaan komen met betrekking tot vampiers. Dit zijn hele rare wezens waar nog veel dingen over onduidelijk zijn zo zijn er verschillende verhalen over deze wezens waar nu niet echt een pijl op is te trekken. Het is dan ook van een zeer groot belang dat je al de verschillende elementen goed zal gaan observeren in Blood Suckers touch. De vampiers hebben ieder zo hun eigen kenmerken.

En ook zijn er verschillende films over deze wezens gemaakt. Deze mythe geeft ook aan dat de vampiers kunnen gaan veranderen in vleermuizen naarmate dat het donker word. Ze hebben ook een grootste vijand. Dit is misschien niet de meest logische vijand maar het is knoflook. Daar hebben deze vampiers nu echt een affectie tegen. In Blood Suckers Touch® zal je hier nog dieper op ingaan. De symbolen zullen ook voornamelijk bestaan uit elementen die te maken hebben met de vampiers. Zo zal je volledig in het thema blijven hangen. Ook zijn de geluiden natuurlijk niet onbelangrijk als je op een spannend videoslot als deze besluit te gaan spelen. Het is dan ook van belang dat je ervoor zorgt dat je boksen aan staan. Zo kan je nog meer genieten van Blood Suckers Touch®.

Blood Suckers Touch® details

Je kan in dit videoslot altijd nog zelf gaan kiezen met hoeveel wed lijnen je wil gaan spelen. Dit is zeker niet onbelangrijk want de wed lijnen zijn de belangrijkste attributen die er te vinden zijn. Deze komen niet alleen voor in het videoslot Blood Suckers Touch®.

Maar ook in andere spellen die Netent in de markt heeft als Mythic Maiden Touch®. Je zal ook een bonusspel aan gaan treffen. Dit geeft altijd net dat beetje extra charme aan een videoslot. Op die manier blijft het leuk om te spelen omdat er steeds weer andere dingen zullen plaatsvinden. In Blood Suckers Touch® zal je zelf een inkijkje krijgen in dit geheel. Je zal ook de standaard elementen tegen gaan komen die een Netent slot meestal wel heeft. Dit is het wild symbool en het scatter symbool. Het wild symbool kan ieder ander symbool welke er verwerkt zitten in Blood Suckers Touch® vervangen. Dit kan ieder symbool zijn behalve het symbool welke gebruikt word voor de free spins. Het voordeel hiervan is dat er veel meer winnende combinaties zullen ontstaan.

Zo zal je meer kansen krijgen op de hoge prijzen die er zeker te behalen zijn bij Blood Suckers Touch®. Een paytable kan niet ontbreken bij bijna ieder Netent Iphone spel zit dit verwerkt. Zo zal je dit ook terug gaan vinden in het spel Disco Spins Touch®. Het belang van zo’n paytable is ongekend. Je zal namelijk al je informatie ook hieruit kunnen gaan halen. Zo zie je wat de symbolen opleveren met de inzet die je doet. Maar ook hoe dat de free spins nu precies in zijn werk zullen gaan.

Blood Suckers Touch®Inzet

Je kan je inzet bij Blood Suckers Touch® natuurlijk ook op een aantal manieren gaan regelen. Een van de belangrijkste manieren om dit te gaan doen is met de hulp van je bet level. Dit is een functie die in ieder spel van Netent toch weer naar boven komt. Het is namelijk heel belangrijk dat deze aanwezig is. Je wil bij een spel als Jack Hammer Touch® namelijk niet met de maximale inzet spelen want dan ben je in een klap 250 euro per druk kwijt. Er zijn wel mensen die dit het aantrekkelijke vinden van het gokken. Maar zeker niet iedereen kan zich dit veroorloven. Het is dan ook van een cruciaal belang dat alles van te voren eens goed word bekeken voor je zal gaan inzetten.