iPhone Videoslots

Het bekendste staat Netent waarschijnlijk wel om de verschillende videoslots die ze op de markt hebben gebracht. Je hebt ze namelijk in allerlei soorten en maten. In het ene videoslot zal je namelijk gaan ijsvissen ergens op Antarctica terwijl je op een ander videoslot weer meegenomen word in een reis naar het oosterse deel van de wereld om daar te ontdekken wat voor lampionnen er zoal allemaal zijn. Het licht dus allemaal heel breed uit elkaar maar dat is natuurlijk alles behalve slecht. Het wil alleen zeggen dat de Iphone videoslots voor iedereen zijn. Of je nu houd van de klassiekere spellen of van de hernieuwde spellen waar ieder aspect in terug komt. Het is er allemaal.

Ook kan je heel duidelijk zien bij de Iphone videoslots dat er zowel aan de grote als de kleinere spelers word gedacht. Het is namelijk niet zo dat je persé 10 euro per druk zal moeten gaan inzetten. Je kan ook spellen spelen waar je met 25 cent per druk al klaar bent. Dit wil dan ook niet zeggen dat je niet hoger kan. Bij Reel Rush Touch® zal je maximale inzet al een bedrag gaan bedragen van 250 euro per druk. Dit is voor veel mensen moeilijk voor te stellen maar toch echt zijn er mensen die zich dit soort bedragen kunnen veroorloven. Iphone videoslots zijn ook te spelen voor mensen die niet willen betalen.

Je kan al de Netent spellen namelijk gewoon gaan spelen in de gratis variant. Je zal al het spelgenot dan alsnog mee gaan krijgen het enige wat er zal veranderen is dat je geen prijzen wint. Dit is dan wel een puntje waar je op moet letten.

Jackpot

Er zijn ook Iphone videoslots zoals Mega Fortune Touch® waar een jackpot aan verbonden zal gaan zitten. Dit is overigens niet het enige spel maar wel de enige variant welke te vinden is op zowel het computer platform als het mobiele. Je hebt namelijk normaal gesproken bij Netent zelfs klassieke videoslots waar een jackpot aan verbonden zal zijn.

Die zal je op de site van Netent Iphone alleen niet tegen gaan komen aangezien daar alleen Iphone videoslots te vinden zijn in de mobiele variant. De casino’s die de spellen van Netent aanbieden zullen overigens wel allemaal beschikken over de mogelijkheid om deze andere spellen te gaan proberen en te gaan spelen. Bij spellen waar geen Progressieve jackpot aan verbonden zit zijn overigens ook ontzettend hoge prijzen te winnen. Het zal er maar net aan liggen met wat voor inzet je zal gaan spelen.

Met een goede druk op de maximale inzet kan je bij veel spellen zomaar 5000 euro rijker zijn. Het is dus zeker geen overbodige luxe om eens te gaan spelen op deze Jackpot slots. Misschien ligt er nog wel een hele grote prijs op je te wachten ergens in een van de verschillende Jackpot spellen die Netent voor je klaar heeft staan.

Features Iphone videoslots

In de Iphone videoslots zoals South Park Touch® zal je nog steeds de bekende elementen tegen gaan komen zoals je ook gewend bent op de computer. Zo kan je onder andere een wild symbool aan gaan treffen in al de videoslots.

Deze zal ook in al de videoslots de zelfde functie gaan vertolken. Dit is namelijk dat het ieder symbool kan gaan vervangen. Dit kan ervoor zorgen dat je meer mogelijkheden zal gaan krijgen om prijzen te gaan winnen. De prijzen die je kan gaan winnen in de Iphone videoslots die je bij Netent Iphone zal gaan vinden. Kan je allemaal zien in de paytable die ook bij ieder spel zit ingebouwd. Hier kan je onder andere zien wat een eventueel bonusspel zoal inhoud.

Dit kan voor veel mensen handig uitpakken aangezien er in de Iphone videoslots heel veel verschillende elementen zitten verwerkt. Ook zal je waarschijnlijk kennis gaan maken met de scatter bonussen. Dit zijn bonussen waarmee je de free spins kan gaan verkrijgen welke er verwerkt zitten in de Iphone videoslots. Deze kunnen heel handig van pas gaan komen in een verder vervolg van het spel. De hoeveelheid free spins en dergelijke je kan gaan winnen zal allemaal aangegeven staan in de paytable. Zoals al eerder verteld zal je in de Iphone videoslots wild symbolen tegen gaan komen. Zo zal je onder andere de stacked wilds gaan vinden. Dit zijn wild symbolen die zich over de volledige rol kunnen gaan verspreiden. Zo krijg je nog meer kansen dat je prijzen zal gaan winnen bij Netent.

Ook is een laatste element bij de Netent Iphone videoslots wellicht wel heel belangrijk. Dit is namelijk dat je ook kleine aanpassingen kan gaan doen in het menu. Zo kan je onder andere gaan bepalen met welke hoeveelheid aan pixels je wil gaan spelen. En alsof dat nog niet genoeg is heb je ook nog eens de keuze om je beeldgrootte naar een ander formaat te brengen